top of page
la-biosthetique-logo_0.jpg

LA BIOSTHETIQUE

 

De zoektocht naar schoonheid begint met een idee, een mentaliteit: een goed karakter is prachtig. Een helpende hand bieden is prachtig. Een lach is prachtig. Ware schoonheid is zoveel meer dan je kunt zien. Het zit in alles en alles is ermee verbonden.

Als ontwikkelaar van beautyproducten voor huid en haar dien je rekening te houden met de nieuwste ontwikkelingen. Het is zaak de beste ingrediënten te vinden die de natuur te bieden heeft, om deze zorgvuldig te extraheren. Wie in de beautyindustrie werkzaam is, dient bij de productie de modernste technologie in te zetten. Je moet een echte expert zijn op het gebied van huid en haar, in alle mogelijke betekenissen van het woord.

Dat is waar wij voor staan bij La Biosthétique. Maar dit is slechts de eerste stap. Want zelfs wanneer alleen het beste goed genoeg is voor La Biosthétique, is er iets dat nog belangrijker is: wij geloven dat je van mensen moet houden als je werkzaam bent in de beautyindustrie.

Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. Want al onze klanten zijn uniek. Hun huid. Hun haar. Hun stijl. Hun smaak. Hun wensen en dromen. Om deskundig advies te kunnen geven, dien je een expert te zijn. Daarom zijn onze producten bijna uitsluitend verkrijgbaar bij speciaal opgeleide professionals in onze partnersalons. Je hebt een neus nodig voor trends, mode en individualiteit. Wie schoonheid wil geven, moet geluk kunnen creëren. Een gelukkige klant is prachtig.

 

Dat is onze filosofie: het nieuwste onderzoek, natuurlijke ingrediënten, de ultieme expertise, eersteklas service – en mensen zijn altijd de primaire focus.

We noemen dit The Culture Of Total Beauty.

Salon Beau Visage
bottom of page